INFIINTARE FIRMA ONLINE

INFIINTARE PFA ONLINE

MODIFICARI REGISTRU

Testimoniale

Testimoniale

Updated on Monday 25th November 2019

Firma noastra este membra BridgeWest de mai mult timp.

Valeri-Bendianishvili-lawyer.jpgAm apelat la agentii din cadrul InfiintareFirma.ro  in mai multe randuri cand aveam nevoie de raspunsuri legate de inceperea unei afaceri in Romania. Echipa de aici a fost foarte receptiva si ne-a ajutat cu informatii utile. Recomandam  InfiintareFirma.ro  tuturor celor care doresc sa inceapa o afacere in Romania.

 

Valeri Bendianishvili
Lawyer and managing partner at Business Setup Georgia LLC (CompanyFormationGeorgia.com)

 

 

Michał-Gawlak-lawyer.jpgAm avut nevoie de informatii despre inregistrarea unei firme in Romania si ne-am bucurat de raspunsuri foarte bune  din partea echipei de la InfiintareFirma.ro. Ne-au raspuns cu promptitudine tuturor solicitarilor. Recomandam  InfiintareFirma.ro  pentru cei care doresc sa deschida companii in aceasta tara.

 

Michał Gawlak
Attorney-at-law at CGO Legal Counseling (LawyersPoland.eu)

 

 

 

Francesco-Dagnino-lawyer.jpgInfiintareFirma.ro este una dintre firmele de top din Romania atunci cand vorbim despre servicii de infiintare de companii. Specialistii acestei firme ne-au oferit informatii valoroase despre procedura de infiintare a companiilor de aici. Ne bucuram sa stim ca ne putem baza pe o echipa de profesionisti in Romania.

 

 

 

Francesco Dagnino
Lawyer and founding partner of LEXIA Avvocati

 

 

Jakub-Chajdas-lawyer.jpgCei de la InfiintareFirma.ro au fost primii care au raspuns intrebarilor noastre atunci cand am avut neclaritati. Cu o vasta experienta infiintarea de companii in Romania, echipa de aici a raspuns la numeroasele noastre intrebari. Recomandam cu caldura compania InfiintareFirma.ro.

 

 

 

 

Jakub Chajdas
Attorney-at-law ar CGO Legal Counseling