INFIINTARE FIRMA ONLINE

INFIINTARE PFA ONLINE

MODIFICARI REGISTRU

Costuri Infiintare SRL

Costuri Infiintare SRL

Updated on Friday 22nd November 2019

Apreciaza acest articol

bazat pe17 recenzii


Societatea cu raspundere limitata este una dintre cele mai utilizate forme juridice de la noi din tara. In plus fata de capitalul social scazut, acest tip de companie are avantajul de a-i proteja pe actionari prin faptul ca raspunderea lor este limitata la investitia efectuata. Aceasta particularitate reprezinta un avantaj important pentru cei interesati de infiintarea unei firme.
 
Antreprenorii care sunt interesati de infiintare SRL in Bucuresti sau in tara pot citi acest scurt ghid ce cuprinde cele mai importante costuri pentru deschiderea acestui tip de companie.
 
Cel mai rapid mod de a infiinta un SRL este prin intermediul platformei noastre online - LaRegistru.

Principalele costuri pentru infiintarea unui SRL

Mai jos va prezentam principalele costuri necesare pentru a deschide un SRL:
 
  • - capitalul social: pentru o firma de tip SRL acesta are valoarea de 200 de lei, depusi intr-un cont bancar; deschiderea unui cont bancar este un pas obligatoriu pentru infiintarea unei firme.
  • - taxa Monitor Oficial: o taxa de aproximativ 30 de lei este necesara pentru a publica rezolutia de infiintare a companiei.
  • - specimenul de semnatura: acesta este dat in fata unui notar de catre administratorul firmei iar costurile pot varia in functie de Biroul Notarial ales.
  • - alte taxe: declaratiile date in fata notarului de catre actionarii si administrator firmei, precum si alte traduceri legalizate (in cazul in care acest lucru este necesar) pot reprezenta costuri suplimentare pentru infiintarea unei firme in Bucuresti si se taxeaza la tarifele practicate de notariat.
 
Costurile asociate infiintarii unui SRL in Romania au scazut anul trecut dupa ce s-a decis eliminarea mai multor taxe percepute anterior de Oficiul National al Registrului Comertului.
 

Informatii suplimentare infiintare SRL

 
Primul pas pentru cei care sunt interesati de infiintarea unei firme in Bucuresti il reprezinta alegerea unui nume pentru noua companie. Este recomandat sa prezentati trei nume diferite in momentul in care inregistrati denumirea. Pasii pentru infiintarea unui SRL sunt descrisi in detaliu in acest articol.
 
Echipa noastra de specialisti va poate ajuta cu servicii complete pentru infiintarea unui SRL dar si alte tipuri de servicii precum gazduire sediu social.
 
Ne puteti contacta pentru mai multe detalii si informatii actualizate despre procesul de infiintare a unei companii.