INFIINTARE FIRMA ONLINE

INFIINTARE PFA ONLINE

MODIFICARI REGISTRU

Infiintare Firma Online in Constanta

Infiintare firma in Constanta

Updated on Tuesday 21st January 2020

Apreciaza acest articol

bazat pe5 recenzii


Infiintare-firma-ConstantaDintre toate orasele mari ale tarii, Constanta este de departe unul dintre cele mai dezvoltate din punct de vedere economic, motiv pentru care atrage multi investitori din alte colturi ale Romaniei. Infiintarea unei firme in Constanta presupune indeplinirea unor conditii si urmarirea unor pasi pentru care este recomandat sa apelati la serviciile unei firme de specializata in oferirea unor astfel de solutii.

Va invitam sa accesati platforma noastra online - LaRegistru pentru a va infiinta firma cat mai rapid posibil.

Mai jos, agentii nostri, care ofera servicii de infiintare firma in mai multe orase ale tarii, va pun la dispozitie informatii referitoare la procesul de inmatriculare a unei societati in Constanta. De asemenea, va stam la dispozitie cu mai multe servicii legate de infiintarea unei firme in Constanta
 

Cele mai intalnite tipuri de firme in Constanta

Oamenii de afaceri pot infiinta diferite tipuri de societati in Constanta, in functie de afacerea pe care vor sa o deschida. Este bine de stiut ca atat firmele mici, cat si cele medii si mari pot avea un parcurs favorabil din punct de vedere economic, atat timp cat tipul de societate ales este cel potrivit.

Cel mai des intalnit tip de societate in Constanta este societatea cu raspundere limitata, sau SRL-ul, deoarece presupune costuri destul de reduse legate de infiintare si administrare. De asemenea, cerintele pentru infiintarea unui SRL in Constanta nu sunt multe, insa oamenii de afaceri sunt sfatuiti sa se informeze foarte bine inainte sa demareze procedura de infiintare a firmei. Agentii nostri din Constanta va stau la dispozitie cu informatii complete despre documentele necesare inmatricularii firmei, dar si cu servicii complete de infiintare de firme in Constanta.

In afara de SRL-uri, cei care vor sa aiba afaceri in Constanta, pot infiinta si PFA-uri, care reprezinta cel mai simplu tip de societate, insa care se preteaza doar pentru afaceri mici. Societatea pe actiuni, in schimb, poate fi folosita pentru a demara o afacere la scara mare.

Consultantii nostri din Constanta va pot explica diferentele dintre toate aceste tipuri de societati si va pot sfatui in a alege cea mai reprezentativa forma de afaceri pentru dumneavoastra. Va puteti baza pe noi si daca doriti sa obtineri un cod EORI pentru firma dumneavoastra.

Ce imi trebuie ca sa deschid o firma in Constanta?

Infiintarea unei firme in Constanta presupune pregatirea unui set de documente, dar si alti pasi, printre care:

  • - gasirea unui sediu social pentru firma, acesta trebuie sa fie in Constanta;
  • - selectarea si rezervarea unui nume pentru firma, acest pas este destul de simplu;
  • - redactarea actului constitutiv al firmei – acesta trebuie notarizat de un notar public;
  • - deschiderea unui cont bancar unde va fi depus capitalul social al firmei;
  • - plata taxelor si comisioanelor legate de infiintarea firmei din Constanta.

 

Acestia sunt doar cativa dintre pasii necesari la infiintarea unei firme in Constanta, insa agentii nostri va stau la dispozitie cu informatii complete despre toate documentele ce trebuie pregatite. De asemenea, va putem ajuta cu pregatirea acestora in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa puteti incepe activitatea comerciala de indata ce toate aprobarile si autorizatiile au fost emise. Pentru a beneficia de aceste servicii vom avea nevoie de imputernicire avocatiala.

Servicii de infiintare firma in Constanta

Deschiderea unei firme in Constanta poate fi un proces complicat in multe cazuri, de aceea este bine sa apelati la ajutorul unor specialisti in infiintari de firme. Persoanele care doresc sa deschida o firma in Constanta pot apela la agentii nostri care se vor ocupa de toate procedurile legale si administrative. Echipa noastra are o experienta vasta in infiintarea de firme atat in Bucuresti, cat si in alte orase din Romania.

 

In functie de planul de afaceri pe care l-ati creat si de marimea afacerii pe care doriti sa o deschideti in Constanta, vom stabili impreuna care este tipul de societate potrivit pentru nevoile dvs. Apoi, expertii nostri  se vor ocupa de procedura de rezervare a denumirii societatii, vor redacta actele care trebuie semnate si vor inregistra firma.

Agentii nostri specializati in infiintare de firme in Constanta dar si in alte orase ale tarii, va stau la dispozitie cu urmatoarele servicii:

  • - gazduire de sediu social in Constanta – sediul social este obligatoriu la infiintarea unei firmei;
  • - redactarea si notarizarea actului constitutiv in functie de tipul de societate ales;
  • - depunerea tuturor documentelor necesare infiintarii societatii la Registrul Comertului;
  • - deschiderea contului bancar pentru depunerea capitalului social al firmei.

 

Toate serviciile noastre de infiintare de firme in Constanta sunt personalizate, asadar va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii in functie de nevoile dumneavoastra.

Pe langa serviciile de infiintare de firme, echipa noastra va poate oferi si servicii de gazduire a sediului social in Constanta sau servicii de schimbare a sediului social pentru companiile existente. 

Va stam la dispozitie cu servicii de infiintare de firme si in alte orase ale tarii, precum Iasi, Oradea sau Cluj-Napoca.

De ce sa infiintez o firma in Constanta?

Constanta este cel mai dezvoltat oras din sud-estul Romaniei, cu o economie locala care se bazeaza pe industria navala. In ultimii ani, investitorii au inceput sa aleaga si infiintarea altor tipuri de firme din domeniile IT sau comertul online datorita puterii de cumparare sporita a locuitorilor acestui judet. Turismul este un alt sector dezvoltat al acestui judet, iar cei care vor sa infiinteze firme aici pot miza pe deschiderea de restaurante, pub-uri, hoteluri si cafenele.

Persoanele care doresc sa infiinteze o firma cat mai rapid si sa salveze timp, pot cere ajutorul agentilor nostriDaca aveti nevoie de mai multe informatii legate de serviciile noastre de infiintare firme, specialistii nostri din Constanta va stau la dispozitie oricand.